Un beneficiu major pentru care ar trebui să apelezi la hale metalice semirotunde în locul halelor metalice clasice îl reprezintă spațiul 100% utilizabil.

Datorită formei arcuite a unei hale metalice semirotunde, grinzile metalice nu sunt susținute pe interior de piloni, fapt pentru care utilizabilitatea unei hale metalice semirotunde este de 100%.

Citeste si: [GHID] – Tot Ce Trebuie Să Știi Despre Construcție Hale Metalice Semirotunde

Hale metalice semirotunde fără piloni de susținere

Așa cum am zis și mai sus, halele metalice semirotunde nu au nevoie de piloni de susținere. Datorită ingineriei ingenioase din spatele acestor construcții metalice, capacitatea de tracțiune a acestora este de 80.000 ksi.

Sistemele metalice prefabricate marca EMAAR sunt proiectate cu 4 tipuri de pereți disponibili pentru a satisface nevoile clientului. 

Când alegi hale metalice semirotunde alegi construcții de metal sigure și foarte stabile – acestea stând în picioare și împotriva unui vânt de 270 km / oră (furtuni violente, tornade).

Sunteți interesat să aflați mai multe detalii despre hale metalice semirotunde? Contactează-ne acum la (+40) 722 411 385.