Fără costuri de mentenanță – Datorită compoziției materialului folosit Galvalume PLUS în construcția de hale metalice semirotunde, acestea sunt rezistente la rugină.

Ieftine – datorită simplității arhitecturii unei hale metalice semirotunde, aceasta este uțor de montant și de fabricat, fapt pentru care și prețul de achiziție este unul foarte scăzut.

100% Spațiu utilizabil – datorită formei arcuite a unei hale metalice semirotunde și datorită ingineriei spectaculoase din spatele acesteia, nu sunt necesari piloni de susținere, fapt pentru care utilizabilitatea spațiului din interior este de 100%.

Garanție 30 de ani – EMAAR Buildings este printre puținii constructori de hale metalice semirotunde care oferă o garanție de 30 de ani pentru produsele din portofoliu.

Citeste si: [GHID] – Tot Ce Trebuie Să Știi Despre Construcție Hale Metalice Semirotunde

Foarte rezistente – Nivelul de rezistență ridicat al unei hale metalice semirotunde oferă protecție împotriva condițiilor extreme de vreme (tornade, vânturi puternice, zăpadă, ploi dese și așa mai departe).

Versatile – datorită multitudinii de modele posibile ale unei hale metalice semirotunde, acestea sunt practice pentru orice tip de activitate – de la agricultură, pana la săli sportive sau spații de depozitare.

Rezistente la incendii – deoarece în construcția de hale metalice semirotunde nu se folosesc materiale inflamabile, rezistența la foc este de 100%.

Sunteți interesat să aflați mai multe detalii despre hale metalice semirotunde? Contactează-ne acum la (+40) 722 411 385.