HALE METALICE SEMIROTUNDE - STILURI DISPONIBILE

Practice si utile pentru nevoile dumneavoastra!

La Emaar Romania, oferim mai multe variații ale “arcului clasic” in constructia de hale metalice semirotunde, inclusiv pereți înclinați, structuri cu lateralele deschise, proiecte cu jumătati de arcuri. Toate structurile pot fi extinse nelimitat, pe lungime, dacă va fi necesar mai mult spatiu în viitor.

image

Modelul
A

O hala metalica stil “A” oferă un aspect mai convențional decât alte structuri arcuite, acest model avand părțile din lateral drepte și un acoperiș cu vârf. Înălțimea centrală poate varia în funcție de dimensiunea sau nevoile structurii.

Modelul
Q

O hala metalica semirotunda construita in stilul Q este cel mai tradițional design marca Emaar Romania. Dispune de o singură rază și un arc care atinge solul pe ambele părți. Se preteaza pentru depozite cereale , spatii productie si depozitare diverse.

Modelul
X

Daca doriti o hala metalica semirotunda cu un acoperiș rezistent la cerințele ridicate de încărcare cu zăpadă, va recomandam stilul X. Structura metalica în stilul “X” arată foarte similar cu stilul “A”, dar are pereți înclinați.

Modelul
T

Acest stil este conceput doar dintr-o jumatate de arc si prezinta o structură laterală deschisă. Se utilizează suporturi structurale pe partea deschisă sau poate fi atasata ca o anexa la o cladire/constructie deja existenta.

Modelul
S

Stilul S este proiectat cu pereții drepți și acoperișul arcuit. Pereții drepți asigură o gardă laterală crescută și permit depozitarea unor echipamente de dimensiuni mai mari, cum ar fi tractoare sau alte utilaje industriale.

Modelul
R

Stilul R este un acoperiș curbat cu laturile deschise. Aceasta poate fi folosită ori pe post de acoperis pentru containere ori sustinut cu grinzi de sprijin, pentru a proteja vehiculele (in cazul unui parc auto), patinoarele, echipamentele industriale și altele.

SERVICII ANEXE

Hale metalice semirotunde
de la A la Z

Pentru a te bucura pe deplin de o hala metalica semirotunda, Emaar Romania iti mai pune la dispozitie urmatoarele servicii:

Pardoseli Elicopterizate Beton Armat

Prin acest serviciu, pardoseala construita se sigileaza si totodata se protejeaza cu un lac anti-praf si anti-evaporare.

Prefabricate Beton Armat

Magna reprehenderit tempor do elit officia fugiat ullamco aute quis.

Hai sa vorbim despre urmatorul tau proiect!

Profesionistii din cadrul Emaar Romania au zeci de ani de experienta în industria construcțiilor de hale metalice semirotunde. Structurile noastre metalice sunt susținute de expertiza acreditată în inginerie si proiectare.