Prepararea fundației pentru hale metalice semirotunde

Primul pas după obținerea unei autorizații de construcție este stabilirea și crearea unei fundații perfect uniforme, fără denivelări și imperfecțiuni – proces care, la comandă, poate fi efectuat și de echipa EMAAR România. 

După această procedură, se vor stabili punctele forte ale fundației unde hala semirotundă comandată va fi împământată.

Analizarea fundației, solului & drenajului

După ce primul pas a fost efectuat, urmează analizarea fundației și evaluarea condiției solului – adică a problemelor legate de umiditate.

Canalizările și scurgerile (sistemele de drenaj pentru hale metalice semirotunde)pot fi instalate pe suprafețele de teren unde se colectează apă în exces, aceasta urmând să fie redirecționata.

Citeste si: [GHID] – Tot Ce Trebuie Să Știi Despre Construcție Hale Metalice Semirotunde

În majoritatea cazurilor nu va trebui să va faceți probleme cu sistemul de drenare al apei, deoarece, pe solul unde va urma să fie construită hala metalică semirotunda se poate înlocui.

Un profesionist vă poate asista în procesul de analizare a solului și a drenajului.

Adâncimea fundației

Înainte de a săpa groapa pentru viitoarea hală metalică semirotunda, consultați un expert în legătură cu adâncimea excavației în funcție de specificațiile structurii metalice.

Care este cea mai buna fundatie pentru hale metalice semirotunde?

Părerea noastră – pardoselile elicopterizate din beton armat reprezintă cea mai sigură și trainică soluție atunci când vine vorba de podeaua unor hale metalice semirotunde.

Aceasta există și în portofoliul nostru de produse și se poate executa la comandă cu sau fără strat de uzură (cuarț).

Sunteți interesat să aflați mai multe detalii despre hale metalice semirotunde? Contactează-ne acum la (+40) 722 411 385.