BINE AI VENIT LA EMAAR ROMANIA

Intelegem pe deplin importanta profesionalismului atunci cand vine vorba despre hale metalice semirotunde

Când apelați la Emaar Romania pentru toate nevoile dumneavoastra legate de halele metalice semirotunde, veți lucra cu un partener de încredere dedicat satisfacției dumneavoastra și succesului proiectului.

Peste 30 de ani petrecuti in proiectarea si constructia de hale metalice semirotunde și experiență inginerească sunt regasite în fiecare constructie marca Emaar Romania. Fiecare structura din oțel este proiectată și testată pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de calitate și proiectată pentru a rezista la condiții meteo dure, inclusiv vânt puternic, cutremure și ploi torentiale.

image

De ce sa alegi hale metalice semirotunde marca Emaar Romania?

Aprobat De Administratia Serviciilor Guvernamentale USA

Halele metalice semirotunde marca EMAAR Romania, produse si aprobate în SUA, conforme cu agrementarile si legislatia in vigoare din Romania.

Galvalume PLUS By Dofasco Canada

Ne mândrim cu faptul ca EMAAR Buildings este singurul furnizor de hale metalice semirotunde din lume care oferă cea mai lungă garanție pentru produsele din catalogul nostru - 30 de ani, daorită materialului ultra-calitativ pe care îl folosim Galvalume PLUS by Dofasco Canada.

30 Ani Garanție!

Toate halele metalice marca EMAAR Buildings dispun de o garanție valabilă 30 de ani, susținută direct de producator - garantie nemaintalnita la nici un alt competitor.

Hai sa vorbim despre urmatorul tau proiect!

Profesionistii din cadrul Emaar Romania au zeci de ani de experienta în industria construcțiilor de hale metalice semirotunde. Structurile noastre metalice sunt susținute de expertiza acreditată în inginerie si proiectare.