HALE METALICE SEMIROTUNDE - 100% UTILIZABILE

Explorați diferitele utilizări ale unei hale metalice semirotunde construite de Emaar Romania

Halele metalice semirotunde marca Emaar Romania sunt extrem de populare într-o varietate de segmente de piață. Indiferent dacă ai nevoie de un garaj, un depozit pentru cereale, un hangar pentru avioane sau un spatiu industrial, hala metalica semirotunda va fi proiectată în conformitate cu specificațiile dumneavoastra și va depăși chiar si cele mai exigente așteptări.

Am conceput și construit hale metalice semirotunde pentru toate dimensiunile și nivelurile de complexitate, in urmatoarele sectoare de activitate:

Hale
Agricole

Constructie Hale Metalice Semirotunde Pentru Utilajele Agricole

Hale
Cereale

Constructie Hale Metalice Semirotunde Pentru Depozitarea Cerealelor

Hale Depozitare

Constructie Hale Metalice Semirotunde Pentru Depozite Cu Gabarit Ridicat

Hale Productie

Constructie Hale Metalice Semirotunde Pentru Activitati De Productie

Hale Showroom

Constructie Hale Metalice Semirotunde Pentru Expozitii Sau Prezentari

Hale Aviatie

Constructie Hale Metalice Semirotunde Pentru Hangare Aviatice

Constuieste-ti acum propria hala metalica semirotunda!

MATERIAL PREMIUM

Galvalume Plus – pentru constructia de hale metalice semirotunde

Toate halele metalice semirotunde marca Emaar Romania sunt fabricate cu Galvalume Plus, unul dintre cele mai avansate materiale de pe piață. Acest aliaj zinc-aluminiu, care este acoperit pe panouri de oțel, creează o caracteristica care este robustă și durabilă. Galvalume Plus oferă o combinație imbatabilă de reflectivitate la căldură și rezistență la coroziune, oferind un spațiu de depozitare / de desfasurare a activitatii mai confortabil, mai puțin sensibil la deteriorarea provocată de rugină. Galvalume Plus este atât de eficient încât a depășit standardele industriei de peste 28 de ani, ceea ce îl face unul dintre cele mai de încredere materiale de constructii disponibile in ziua de azi!

HALE METALICE SEMIROTUNDE DE LA A LA Z

Procesul de proiectare si constructie de hale metalice semirotunde — pas cu pas

1

Primul
Apel

Aflarea unor detalii despre viitorul proiect: locatie, utilizare si dimensiuni.
2

Semnarea
Contractului

Stabilirea termenilor de livrare si de plata.
3

Proiectarea
Halei

Proiectarea unei hale metalice semirotunde dupa cerintele dumneavoastra.
4

Constructia
Halei

Inceperea procesului de constructie a halei metalice semirotunde.
Hale Metalice Semirotunde - Intrebari Frecvente

Ai intrebari? Noi avem raspunsurile.

De ce sa aleg hale metalice semirotunde?

Beneficiile Unei Hale Metalice Semirotunde

În afară de faptul că oferă mai mult spațiu de stocare disponibil decât concurenți comparabili, arcadele oferă o estetică minunată clasic modern, perfectă pentru orice nevoie. Piesele de construire unei hale metalice semirotunde sunt ușor de asamblat și pot fi ușor prelungite sau scurtate prin adăugarea sau scoaterea unor bucăți dintr-un arc.

In cat timp se realizeaza constructia?

Timp Scurt De Construire

Din momentul în care infrastructura este realizată, timpul de ridicare a unei hale metalice semirotunde este unul foarte scurt. Este o construcție care se bazează pe module și, de exemplu, o hala cu o suprafață de 1000 mp poate să fie ridicată în maxim 3-4 zile. Termenul de execuție se stabilește și în funcție de complexitatea fiecărui proiect în parte.

Ce tip de fundatie este necesara?

Fundatie Simpla, Plutitoare

Este necesară o fundație simplă și plutitoare. In cazul in care nu exista, se poate realiza la comanda, de catre echipa Emaar Romania.

Halele metalice semirotunde sunt 100% utilizabile?

Hale Metalice Semirotunde 100% Utilizabile

Toate halele metalice semirotunde marca Emaar Romania oferă un spațiu util 100%, de la podea până la tavan. Halele construite în stil tradițional necesită grinzi și borduri în jurul tavanului pentru a sprijini acoperișul, fapt ce ingreuneaza depozitarea până în vârful structurii.

Pot sa imi maresc hala pe parcurs, daca este nevoie?

Prelungirea Unei Hale Metalice Semirotunde

Halele metalice semirotunde marca Emaar Romania folosesc panouri fixate împreună cu un sistem de piulițe și șuruburi de o singură dimensiune. Deoarece această metodă de construcție este uniformă pe toată durata procesului de construcție, anexarea mai multor “arcuri”
suplimentare la constructia dumneavoastra NU reprezinta deloc o problemă.

Pot adauga sisteme de incalzire sau de racire?

Racirea / Incalzirea Unei Hale Metalice Semirotunde

Conținutul ridicat de aluminiu din Galvalume PLUS ajută de fapt la păstrarea unei temperaturi scazute pe timpul verii și a unei temperaturi mai ridicate în timpul iernii. De altfel, clientii nostri laudă în permanență procesul usor de instalarea nu numai a sistemelor de încălzire și climatizare, ci și a altor sisteme, inclusiv cablaje electrice, instalații sanitare, gips-carton, tavane false și partiții (datorita arhitecturii simple).

Oferiti Garantie Pentru Halele Metalice Semirotunde?

Garantia Emaar

Pentru aceste construcții hale metalice semirotunde garanția este de 30 de ani pentru cele construite în mediu marin și de 50 de ani pentru cele construite în condițiile climatice din România, fiind cea mai mare perioadă de garanție oferită de un producător din acest domeniu. De asemenea se ofera garantia de buna executie conform legilor in vigoare.

Hai sa vorbim despre urmatorul tau proiect!

Profesionistii din cadrul Emaar Romania au zeci de ani de experienta în industria construcțiilor de hale metalice semirotunde. Structurile noastre metalice sunt susținute de expertiza acreditată în inginerie si proiectare.